Mitä muut ihmiset ajattelevat?

Elätkö koirasi kanssa oman vaistosi ja hiljaisen viisautesi mukaan?
Ihmisellä on usein luontainen ymmärrys omasta koirasta. Tunne siitä, mikä on oikein. Samoin kuin siitä, mikä ei tee hyvää.
Sisäinen selkeys saattaa hämärtyä, kun mukaan tulee muiden mielipiteitä. Ajatuksia siitä, miten ”pitää” toimia. ”On pakko, muuten ei onnistu.”
Jos joutuu puolustelemaan omaa näkemystään tilanteissa koiran kanssa – joko muille tai omassa mielessään itselleen – voi energia valua sivuun herkästä yhteydestä koiraan.

Aivan kuten voit harjoittella koulutustaitoja, voit harjoitella myös oman sisäisen äänen, vaiston ja koirayhteyden säilyttämistä yli erilaisten sosiaalisten paineiden. Tehdä töitä itsesi kanssa, jotta ovi koiran suuntaan pysyy auki, olittepa millaisessa tilanteessa tahansa.

Ohjauksen kesto on noin puoli tuntia. Voit palata sisältöön kaikessa rauhassa: Saat oston yhteydessä tunnukset, joiden avulla tämä paljon myönteistä palautetta saanut voimapuhe on kuunneltavissasi 31 päivän ajan hankinnasta.

Palautetta Mitä muut ihmiset ajattelevat -voimapuheesta:

”Hyvin puhutteleva ja hyvin ajankohtainen.”

”Rentoutti ihanasti kehon ja mielen.”

”Paljon on vielä oppimista itsensä kuuntelemisesta.”

”Kylläpä nyt tulee roppakaupalla varmistuksen varmistuksia minulle.”

”Aloitin kuuntelun päivän askareiden lomassa ja kesti hetken rauhoittua kuuntelemaan. Kannatti! Niin paljon viisautta sisältyi tähän pieneen hetkeen itselle. Jatkan askareitani virkistyneenä ja voimaantuneena. Tämän voisi kuunnella vaikka joka viikko.”

”Viisas ja voimaa antava puhe. Timanttisia ajatuksia peräperää.”

Tämän videon hinta:

20,00