Ajankohtaista

Haluaisitko rakentaa perustaa, joka nousee sinun ja koirasi luontaisesta kyvystä rentoutua ja olla läsnä?

Oletko huomannut, että monet koirassasi tapahtuvat muutokset oikeastaan liittyvät aika paljon myös Sinuun itseesi: valintoihin, mielialaan, kuormitukseen?

Haluaisitko tutustua siihen koiraan, joka tällä hetkellä on piilossa paineen takana? Tai löytää koirasi avulla takaisin oman itsesi, ihmisen joksi pohjimmiltaan itsesi tunnet?

Tammi–maaliskuussa muutamia yksityisohjausaikoja vielä vapaana.

Tarkemmat tiedot: paivi@prokoirakko.fi

ETÄLUENNOT:

Suhde ja stressi -luento nyt kuunneltavissa verkkokaupasta!

Vaikuttaako tilanne koirasi kanssa haasteelta, josta ei saa kunnon otetta? Ehkä tunnet, miten paljon teissä molemmissa on potentiaalia, mutta jotenkin ”ei vain yhdistä”?

Nostaako kriittisyys itseä tai koiraa kohtaan herkästi päätään? Kenties tunnet houkutusta pikaratkaisuihin, vaikka ne eivät olisi aivan Sinua ja teitä tai edes terveelliseltä ja hyvältä tuntuva tie.

Lepääminen voi muuttua vaikeaksi, jos pää etsii tauotta ratkaisua elämän kokoisiin ongelmiin. Tai saatat levätä lepäämästä päästyäsi, mutta virkeys tuntuu väistävän samaa tahtia.

Ehkä vertaat, miten kaikkien muiden arki tai harrastaminen tuntuu rullaavan niin sujuvasti. Etkä tule huomanneeksi, kuinka moneen suuntaan omat voimavarat ovat jakautuneet. Ja miten ehkä jo pidemmän aikaa palautuminen ja itsestä huolehtiminen on jäänyt sivuosaan.

Jos yllä kuvattu osuu, elämässä vaikuttaisi olevan stressin sävyjä. Kun seinä tuntuu nousevan koiran kanssa vastaan, kuormitusta on usein kertynyt muultakin elämän alueelta kuin koirasta.

Tällaisia vaiheita helpottamaan olen koonnut Suhde ja stressi -luennon. Kirkastamaan näkyvyyttä ja tuomaan happea paineen keskelle.

Luento on kooste asioista, jotka ovat tulleet vastaan työssäni valmentajana. Teemoista, joille itse helposti sokaistuu pitkittyvän painejakson keskellä.

Autan katsomaan omaa tilannetta lempeämmässä valossa. Ymmärtämään syy-yhteyssuhteita ilman tuomitsemista sekä tunnistamaan itsestä ja koirasta vahvuuksia, joille rakentaa yhä paremmin teille sopivaa, teidän näköistä ja oloista elämäntapaa.

Mikäli henkinen ruoskasi on ollut kovassa käytössä, ehdotan, ettet enää ruoski itseäsi tai koiraasi. Tiedän niin itsestäni kuin muista, että pohjimmiltaan et koskaan halunnut tehdä niin. Paine ja väsymys vain purkautuessaan saivat sellaisen muodon.

Luento antaa askelmerkkejä siihen, miten löytää paineenkin keskellä tapoja olla sovussa oman itsensä ja oman koiransa kanssa. Se myös auttaa virtauttamaan ajatuksia rennompiin uomiin, pois paineen kehältä.

Samalla annat itsellesi palautumisaikaa ja alat luoda pohjaa juuri itsesi ja koirasi näköiselle ja teille sopivalle tielle. Valinnoille, jotka ohjaavat paineisista ajoista ulos, niiden yli ja läpi.

Luento on kuunneltavissa 31 päivää ostohetkestä. Löydät sen täältä!