Ajankohtaista

Koirakon Hiljainen Viisaus -leiri

Mikä on tuonut Sinut yhteen juuri tämän koiran kanssa? 

Mitä koirasi on tullut Sinulle opettamaan?

Jokaisessa ihmisessä ja jokaisessa koirassa on rajaton määrä hiljaista viisautta. Vietämme elokuun lopulla kokonaisen viikonlopun Pohjois-Karjalan jylhissä erämaamaisemissa tälle tiedolle avautuen; koiraa, itseämme ja ympäröivää luontoa kuunnellen.

Harjoitukset ohjaavat toisaalta sisäänpäin, oman syvemmän ymmärryksen ääreen. Ja toisaalta ulospäin, arvostavaan, kuuntelevaan yhteyteen oman koiran ja meitä ympäröivän elämän kanssa. 

Leiri kutsuu ottamaan aikaa teille kahdelle ja ammentamaan lähteestä, joka on aina ulottuvillamme, mutta arjen keskellä joskus niin vaikea löytää.

Tähän liittyy myös yksi leirin tavoitteista: Opettelet tietä Sinun ja koirasi hiljaisen viisauden äärelle niin, että myös elämän höykyttäessä sen ääreen on mahdollista löytää.

26.–28.8.2022 Nietakartano, Ilomantsi 

Hinta: 315 e (sis. alv) sisältää majoituksen, ohjelman sekä kolme lämmintä ateriaa. 

Varausmaksu 65 e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppuosa 7.8. mennessä. Varausmaksua ei palauteta. 

Ilmoittaudu tai kysy lisää: paivi@prokoirakko.fi – Ilmoitathan samalla myös mahdollisen erityisruokavalion!

Kommunikaatio koiran kanssa – uusi luento verkkokaupassa!

Kommunikaatio koiran kanssa on voimaannuttava luento, joka herättelee auki herkkyyttäsi, rohkaisee kuuntelemaan ja ottamaan vastaan koiran hankaliakin viestejä sekä lataa rohkeutta arvostaa omaa uniikkia käsialaa ja tapaa kommunikoida oman koiran kanssa.

Lue lisää luennosta ja kuuntele se täältä.