Palvelut

Valmennuspäiviä, luentoja, leirejä, työpajoja ja yksityistunteja. Seuroille, kasvattajille, aktiiviharrastajille ja kotikoiran omistajille.

Sinulle, joka pohtit koulutusta, elämän kokoisia kysymyksiä tai mitä tahansa siltä väliltä.

Huom! Koulutukset toteutuvat tällä hetkellä pääsääntöisesti Säkylässä ja lähialueella.

Ota yhteyttä: paivi@prokoirakko.fi

Suhdeklinikka

Tuntuuko, että olette ajautuneet eri joukkueisiin? Tahtoisit löytää takaisin samalle puolelle ja saavuttaa lisää herkkyyttä, kuuntelua ja luottamusta teidän kahden välille.

Apua kokonaiskuvan kirkastamiseen, voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä tasapainon ja yhteyden parantamiseen.

Rauhoittuminen

Puuttuuko Sinun tai koirasi elämästä pysähtymisen paikkoja?

Rauhoittuminen ei ole temppu tai tehtävä, vaan tila jossa koirasi ja Sinä rentoudutte. Se rakentuu enemmän luottamukselle kuin kontrollille ja vahvistaa teitä kumpaakin seisomaan omille jaloillenne.

Harjoittelu myös lähentää, tuo syvyyttä suhteeseen ja auttaa saamaan parhaat puolet esiin niin koirastasi kuin Sinusta.

Palkkaus

Löydä omalle koirallesi parhaiten sopivat palkkaustavat ja opettele käyttämään niitä niin, että kuulet niiden vaikutuksen vireeseen.

Vai tuntuuko, että koira ajattelee vain palkkaa? Ethän pienennä itseäsi pelkäksi ruoan tai lelujen välittäjäksi. Oma persoonasi on valtava voimavara. Rakenna yhteyttä ja taitoja omana itsenäsi ja palkitse siitä, että tulet ymmärretyksi.

Lajitaidot ja mielentila

Keskittyneen ja tasapainoisen koiran kanssa on helpompi tehdä yhteistyötä. Virheitä syntyy vähemmän, eikä koira ole niin altis onnettomuuksille kuin kiihtyneessä tilassa.

Vire vaikuttaa keskeisesti siihen, saatko erilaisissa tilanteissa yhteyden koiraan, halusitpa kontaktia, tarkkaa suunkäyttöä tai hallittua liikettä. Se on avain koiran koko olemukseen, mieleen, kehoon ja sieluun.

Koiran ja ohjaajan itseluottamus

On vaikea luottaa itseensä, jos ei elä niin kuin sisimmässään tuntee oikeaksi. Ja jos ei luota itseensä, on vaikeaa luottaa myös koiraan.

Kehon tasolla itseluottamus on ihmisen ja koiran rentoutta. Myös siksi kyky rauhoittua on niin tärkeä  – ja sen rakentamiseen kannattaa laittaa aikaa ja voimavaroja.

Jos luottamus rakoilee, ihminen saattaa pelätä koiran voimaa. Koiran voima ei kuitenkaan ole ihmiseltä pois, aivan kuten ihmisen voimakaan ei ole koiralta pois.

Jotta voima kääntyisi hyödyksi molemmille, tarvitaan tasapainoa ja yhteyttä.

Koirasi – valmentajasi

Voisiko suhde koiraan auttaa Sinua elämään terveempää ja paremmin itsellesi sopivaa elämää? Koira on mitä parhain valmentaja, kun aika on kypsä ottaa ohjausta vastaan.