Palvelut

Valmennuspäiviä, luentoja, leirejä, työpajoja ja yksityistunteja. Seuroille, kasvattajille, aktiiviharrastajille ja kotikoiran omistajille. Koulutukseen, elämän kokoisiin kysymyksiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Ota yhteyttä: paivi@prokoirakko.fi

Suhdeklinikka

Tuntuuko, että olette ajautuneet eri joukkueisiin? Tahtoisitko löytää takaisin samalle puolelle ja saavuttaa lisää herkkyyttä, kuuntelua ja luottamusta teidän kahden välille?

Apua kokonaiskuvan kirkastamiseen, voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä tasapainon, suhteen ja yhteyden lujittamiseen.

Rauhoittuminen

Puuttuuko sinun tai koirasi elämästä pysähtymisen paikkoja?  Rauhoittuminen ei ole temppu tai tehtävä, vaan tila jossa koira rentoutuu. Harjoittelu lisää tasapainoa ja tuo syvyyttä suhteeseen sekä auttaa saamaan parhaan potentiaalin esiin niin koirasta kuin ihmisestä.

Palkkaus (myös sosiaalinen palkkaus)

Löydä omalle koirallesi parhaiten sopivat palkkaustavat ja opettele käyttämään niitä niin, että hallitset virettä niiden kautta. Älä mene ruoan ja lelujen taakse, vaan opeta koiraa omana itsenäsi ja palkitse se siitä, että tulet ymmärretyksi.

Lajitaidot ja mielentila

Keskittynyttä ja tasapainoista koiraa on helpompi kouluttaa, se tekee vähemmän virheitä ja ei ole niin altis onnettomuuksille. Onko sinulla yhteys koiran suuhun? Entä jalkoihin? Millä tolalla on yhteys koiran koko olemukseen, mieleen, kehoon, sieluun?

Koiran ja ohjaajan itseluottamus

Luja pohja kaikelle tekemiselle. Tavoitteena löytää rauhan kautta oma voima omilla jaloillaan seisten. Koiran voima ei ole ihmiseltä pois, samalla tavoin kuin ihmisenkään voima ei ole koiralta pois, silloin kun molemmat ovat tasapainossa itsensä kanssa. Mitä vahvempia koirakon osapuolet ovat, sitä loistokkaampaa on yhteistyö.

Koirasi – valmentajasi

Miten koirasi voi auttaa sinua elämään enemmän itsesi näköistä ja tuntuista elämää? Koirasi on paras valmentajasi, kun olet siihen valmis.